Vandringspaket

Vandra i den vackra skärgårdsnaturen!

I detta paket växlar du mellan gångetapper och båtturer.

Dag 1. Du anländer till Karlskrona och tar valfri färja över till Aspö. Det är en liten mysig ö med närhet till det mesta. Missa inte Kastellet, som byggdes som en del av stadens försvar. Mellan de tjocka murarna kittlas fantasin, och det är lätt att drömma sig tillbaka några hundra år i tiden. Här finns också en restaurang, så du kan njuta av en bit mat i den unika miljön. Någon km bort ligger lotstornet där du sover denna natt.

Dag 2. Du går den lilla biten ner till Kastellbryggan och tar båten över till Tjurkö, en tur på ca 20 min. Därefter vandrar du genom stenhuggarmiljöerna och den lilla pittoreska landsvägen till Sturkö. Här går vandringen dels genom skogsterääng men också genom ett öppet åkerlandskap med utsikt mot havet. Framåt sen eftermiddag kommer du så till Sturkö Camping där du tillbringar natten.

Dag 3. Idag går du längs havet mot Sanda, och stiger på skärgårdsbåten ut till de yttersta öarna i Karlskrona skärgård. Båten lägger till i den lilla byn Stenshamn, och därifrån kan ta dig via en fördämningsväg över till Utlängan som är betydligt större och med omväxlande natur. Efter några timmar tar du båten in till Karlskrona.Ingår i detta paket:
2 övernattningar (del i dubbel- eller 2-bäddsrum)
inkl frukost, sänglinne och handduk
Karta med färdbeskrivning, tips och information om landskapet
Pris: 1.950:-/person

Tillägg för enkelrum: 700:-
Barnrabatt upp till 12 år: 300:-

Ring för bokning, tel 0733-428 550